Biljetter

I år har vi nytt biljettsystem. Här beställer du och betalar dina biljetter direkt med kontokort och slipper köa i kassan på teatern! 

Platserna är onumrerade, så vi rekommenderar att du är på plats senast en kvart innan föreställningens början. Men kom gärna ännu tidigare för en fika i vårt café

 

Biljetter

Praktisk info

Kan jag lämna tillbaka biljetter?
Tyvärr inte. Köpta biljetter kan inte lämnas tillbaka eller bytas.

Måste jag skriva ut min biljett?
Nej. I biljettkassan i foajén uppger du det namn biljetterna är bokade i – eller visar dina biljetter om du har med dem. I utbyte får du en pappersbiljett, som sedan visas upp på väg in i salong eller upp på balkong.

När ska vi komma?
Platserna är onummerade så var på plats senast en kvart innan föreställningens början. Men kom gärna innan och njut av platsen och vår kafé.

Kan man köpa biljetter på plats?
Eventuellt kvarvarande biljetter säljs på plats, mot betalning med kort eller kontanter. 

När öppnar caféet?
Caféet öppnar 40 minuter innan dörrarna öppnas – och under pausen förstås. Vi säljer fika, god glass och lite smått och gott.

Kan jag betala med kort i caféet?
I vårt café tar vi endast kontanter. I biljettkassan kan ni innan föreställningen köpa "café-kuponger" på hhv 50 och 100 kronor. Dessa kan betalas med kort. 

Besökare i rullstol
MårtenPers teater tar gärna emot besökare i rullstol. Var då vänliga att meddela er i förhand på info@scenosterlen.se så att vi kan reservera plats och vara förberedda.

Hur hittar vi dit?
Ni kan följa vägbeskrivning (Google), eller se kartan längre ner på sidan. 

Var kan jag parkera?
Parkering finns på andra sidan vägen vid MårtensPers Källa. 

För eventuella andra frågor
info@scenosterlen.se 
eller 0730 – 32 32 20


Välkommen att tillbringa en fin sommarkväll med oss på fantastiska MårtenPers teater!

 


Spelplats: Mårten Pers Scen

Vägbeskrivning (Google)

 

Kom gärna i god tid och njut av den vackra miljön och en god fika.

Vi serverar nybakade kardemummabullar och biskvier från Kåseberga Café och bistro, smaskiga chokladbitar från Tony’s chocolonely, matiga raw bites, chips i olika varianter och oemotståndlig Engelsholmsglass. Och så gott kaffe och drycker från Kiviks musteri förstås. 

Och för den lite mer hungriga ställer vi upp korvdisken, slår på kokplattan och serverar korv; vegetarisk såväl som med kött. 

Vi öppnar 40 minuter innan föreställningen börjar.

Kan jag betala med kort i caféet?
I vårt café tar vi endast kontanter. I biljettkassan kan ni innan föreställningen köpa "café-kuponger" på hhv 50 och 100 kronor. Dessa kan betalas med kort. 

 

Vägbeskrivning (Google)