INTRESSEANMÄLAN

Snart börjar repetitionerna av årets sommarmusikaler! Men innan dess behöver vi en bild av ungefär hur många som vill vara med, varför vi samlar in intresseanmälningar! Observera att dessa inte är slutgiltiga anmälningar, utan en första omgång för att få en uppfattning om intresset.

MUSIKALER, LEDARE OCH REPTIDER

Mer detaljer om vilka ledare, föreställningar, reptider och vad det innebär att vara med i Scen Österlen kommer tillkännages vid vårt informationsmöte som planeras att hållas under vecka sju. Informationen kommer också att skickas ut och läggas upp på vår hemsida. Vi ser fram emot den kommande säsongen och att få jobba med er!

SISTA DATUM FÖR INTRESSEANMÄLAN 31/1

INTRESSERAD AV ATT VARA MED I SCEN ÖSTERLENS STYRELSE?

Vi söker förstärkning till vår styrelse. Speciellt är vi ute efter en ekonomiansvarig och en sponsoransvarig, som är sugen på att engagera sig i världens bästa barn- och ungdomsförening.

Kontakta bums vår valberedning, via: anna-carin.uggla@simrishamn.se

OBS! Detta är inte en anmälan som på något sätt binder dig till att vara med. Detta är endast en intresseanmälan för att vi på bästa sätt ska kunna planera vår verksamhet. En bindande anmälan kommer att komma ut efter informationsmötet.

 

Intresseanmälan

Namn *
Namn