JUL PÅ MÅRTENPERS

Vill du medverka i Scen Österlens nya satsning Jul på MårtenPers? En stämningsfull föreställning innehållande både teater, sång och dans.

I år har Scen Österlen en ny tanke kring upplägg och innehåll i föreställningen som kommer äga rum på MårtenPers Scen 13, 14 och 15 december. En stämningsfull enakt-föreställning med varm dryck och levande ljus där hög mysfaktor garanteras!

Alla barn och ungdomar i åldrarna 8-18 år som vill får vara med och varje medverkande kommer kunna välja fokusområde; teater, dans eller sång. Gruppindelningar och repetitioner kommer delas upp efter dessa önskemål snarare än åldersindelat med med gemensamma inslag där gruppindelningar luckras upp.


REPETITIONER

Repetitioner kommer ske söndagar kl 14-16 på Dansens hus, Galleriet och KPE med start 6 oktober då vi samlas på Dansens hus. Första tillfället är ett Prova-på tillfälle och veckan efter behöver man ha bestämt sig för om man vill medverka eller ej. 

Ledare för årets julföreställning är CarlJohan Wåhlin, Hanna Forslund, Anna Kesar och Tove Wåhlin. 

OBS! Längre repetition sker söndagen 8 december samt en extra kvällsrepetition onsdagen 11 december

GENREP
Längre repetition kommer även ske inför genrepet som blir torsdagen den 12 december.

FÖRESTÄLLNINGAR

Premiär Fredag 13 december kl 19.00
Lördag 14 december kl 15.00
Lördag 14 december kl 19.00
Söndag 15 december kl 15.00

KOSTNAD

Kursavgift: 500 kr. Om deltagare inte varit medlem under 2019 behövs även en medlemsavgift betalas på 500 kronor. Faktura kommer att skickas ut på kursavgift och ev. medlemsavgift. Viktigt att denna betalas omgående, bland annat så att försäkring för deltagarna ska gälla.

ATT VARA MED

Att vara med på Scen Österlen innebär att man får väldigt mycket roligt – men också ett stort ansvar. Alla förväntas delta på samtliga repetitioner (vissa undantag kan göras och planeras bäst med god framförhållning) och föreställningar. Scen Österlen bygger på gemenskap, gruppkänsla och styrkan i att alla behövs, lika mycket. Det är detta som gör oss unika. 


 

Spelplats: Mårten Pers Scen

Vägbeskrivning (Google)