Informationsmöte och filmpremiär!

Nyfiken på att vara med på Scen Österlen? – Välkommen på informationsmöte!

Det har blivit dags att börja repetera inför sommarens musikaläventyr. Söndag den 19:e februari, klockan 14.00, ses vi på Nova Academy, Järnvägsgatan 2, i Simrisham.
 
Det blir information om sommarens föreställningar, om hur repetitionsperioder och -tider ser ut för både barn- och ungdomsgruppen, samt om vad som krävs, både av barn, ungdomar och föräldrar, för att sommaren med Scen Österlen ska bli en fantastisk uppelvelse. Mötet håller på under cirka en timme.

Premiärvisning av dokumentären om förra sommarens succé: Annie – the musical!

Efter informationsmötet, klockan 15.00 premiärvisas Märta och Greta Åkerbergs dokumentär, som skildrar arbetet med förra sommarens succé Annie – The Musical, från första rep till premiär. Filmen är 35 minuter lång.

Varmt välkomna!