Vill du vara en del av vårt ledarteam?

Vi behöver ledare!  

Hösten har precis börjat men på Scen Österlen börjar vi redan tänka på nästa sommar (även på vår julshow, lite mer om den längre ner i brevet)! För att vara ute i god tid tänker vi redan nu sätta ihop våra ledarteam inför arbetet med föreställningarna som ska spelas sommaren 2018! På grund av det fantastiska och stora intresset från så många barn och ungdomar kommer vi att behöva arbeta på ett något annorlunda sätt, och växa även internt, speciellt i takt med barngruppen. Exakt hur bestämmer vi tillsammans med de ledare som kommer att vara del av teamet.

Men ett steg är att redan nu, i god tid, forma teamet och dra igång arbetet med idéer och diskussioner runt det som ska bli den oförglömliga Scen Österlen-upplevelsen 2018.

Vill du, eller känner du någon, som skulle vilja engagera sig som ledare hos Scen Österlen? Gå in och läs mer och anmäl er eller sprid följande länk:  

http://bit.ly/2xACjaY

Anmälan är inte bindande! När anmälningstiden gått ut kommer vi att återkomma med mer info. Vid frågor maila info@scenosterlen.se